SOCIAL MEDIA BEHEER

Social Media beheer | Content creatie | Begeleiding

Wat valt er onder mijn dienst Social Media beheer?

Het beheer van Social Media houdt in dat ik het onderhoud van jouw Socials uit handen neem, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw werk en je er ook geen zorgen meer over hoeft te maken. Ik onderhoud de platformen, dit doe ik onder andere door consistent content plaatsen en daarmee zichtbaarheid te creëren, interactie te zoeken met (potentiële) volgers en klanten, creatieve content te bedenken en maken wat past bij jouw bedrijf/onderneming etc.

Wat valt er onder mijn dienst Social Media beheer?

Het beheer van Social Media houdt in dat ik het onderhoud van jouw Socials uit handen neem, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw werk en je er ook geen zorgen meer over hoeft te maken. Ik onderhoud de platformen, dit doe ik onder andere door consistent content plaatsen en daarmee zichtbaarheid te creëren, interactie te zoeken met (potentiële) volgers en klanten, creatieve content te bedenken en maken wat past bij jouw bedrijf/onderneming etc.

Social Media beheer | Content creatie | Begeleiding

Wist je dat?

  • Wanneer je jouw Social Media laat uitbesteden, er weer genoeg tijd is voor andere belangrijke dingen binnen jouw bedrijf/onderneming?                                                      
  • Ik een uniek plan maak voor de groei van jouw platformen?                                                                          
  • Ik naast maatwerk (met een uurtarief) ook Social Media pakketten aanbiedt?
Content creatie

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?