ABOUT

Wie ben ik?

Wat eigenlijk begon als een hobby is uitgelopen tot mijn eigen onderneming!

Mijn naam is Délana Bergs en ik ben oprichter van Boost Online! Ik vond het altijd al leuk om mij bezig te houden met Social Media, volgde de laatste trends, zette mijn eigen online platformen op en leerde snel op welke manier je een goed opgebouwd platform creëert. Ik begon met oefenen op platformen van familie en kennissen, maakte zo nu en dan content voor anderen en leerde tips & tricks… In de Zomer van 2022 werd het dan toch officieel want ik schreef mij eindelijk in bij de KvK!

Ik ben altijd bereikbaar voor de mensen die vragen hebben of geïnteresseerd zijn, stuur mij gerust een berichtje!

Waarom vind ik Social Media zo leuk?

Toen ik voor het eerst ging ontdekken op het gebied van Social Media was ik erg gefascineerd over de hoeveelheid kanten je op kunt met de platformen. Op het moment dat ik zelf gebruik ging maken van de Social Media kanalen kwam ik er achter dat ik echt mijn creativiteit kon uiten. 

 Ik werd ontzettend enthousiast als ik weer een nieuw idee ging uitwerken en het uiteindelijke resultaat zag. Dit enthousiasme heb ik altijd behouden, als ik bijvoorbeeld voor een klant een post moet bedenken schieten er zoveel leuke ideeën door mijn hoofd en kan ik niet wachten om aan de slag te gaan.

Hoe het begon...

Door mij uit te leven op de Social Media kanalen van familie, vrienden en kennissen, ontwikkelde ik me steeds verder op dit gebied. Daarom besloot ik het serieus aan te pakken. Ik ging aan de slag met zelfstudie en liep stage op een online marketingbureau waar ik een online marketing cursus volgde. Zo kwam ik erachter dat ik hier écht verder mee wilde gaan. Ik richtte Boost Online op en begon aan een nieuw avontuur.